Castricum aan Zee | Deining Castricum
Op deze website vind je alle informatie voor een relaxed bezoek aan Castricum aan Zee. Zie wat er allemaal te doen is op het strand en hoe het zit met de bereikbaarheid van het strand van Castricum aan Zee.
Castricum aan Zee, Castricum, strand, trouwen aan zee, trouwen, vergaderen, zonnen, uit eten
137
single,single-portfolio_page,postid-137,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Deining Castricum

Over dit project

Niet zomaar een strandpaviljoen, maar een unieke strandbeleving. Gebouwd met respect voor de omliggende natuur. Duurzaamheid waarin de hand van een bekende architect subtiel herkenbaar is. In het zeer geslaagde huwelijk van eerlijke materialen en rustige tinten valt meteen de grote ronde open haard op.

 

“Waar het land eindigt, begint het leven”. Dat is de lijfspreuk van de eigenaar. En in dat leven is wat hem betreft heel veel mogelijk. Hij en z’n team zijn gewend mee te dromen met hun gasten. Met u dus. Dat levert altijd inspirerende ideeën op.  Verrassende mogelijkheden en dat allemaal gekoppeld aan nuchter vakmanschap en rekening houdend met uw budget.

 

 Van het eerste lentezonnetje en de gouden gloed van hartje zomer tot de bulderende najaarsstormen en het ijzige karakter van Koning Winter: Deining is het hele jaar geopend.

 

Of u nou in bikini komt of in winterjas; Deining verwelkomt u altijd op niveau en met  ouderwetse gastvrijheid.


Telefoonnummer: 
0251 674 101

Website: www.deiningcastricum.nl

Categorie
Strandtent